Het E-zine DDGnu

Mis niets meer;

Schrijf je nu in en ontvang maximaal eenmaal per week het E-zine DDGnu., het online-magazine voor christenen. Welke voordelen je krijgt als je je nu inschrijft? Je krijgt…

Mis geen enkele korting meer, claim je recht op gratis e-boeken, ontvang als eerste het laatste nieuws en zie geen enkele voorverkoop over het hoofd.

Ontvang exclusieve overdenkingen aan de hand van prachtige Bijbelteksten. Overdenkingen waar je warm van wordt, die je bemoedigen en inspireren. Teksten die de Heilige Geest bij je aanwakkeren zodat je niet koud blijft.

Het gebed is één van de krachtige wapens die wij gekregen hebben voor onze geestelijk strijd. Om je bij deze strijd te helpen wil ik graag wekelijks een aantal gebedspunten aandragen.

Natuurlijk wil ik je ook graag wijzen op recente blogs die op deze website zijn verschenen. Elke nieuwsbrief zal daarom een verwijzing hebben naar één die blogs.

Er wordt over het algemeen veel georganiseerd op christelijk gebied. Mis niets meer en laat je wekelijks op de hoogte brengen over komende activiteiten.

Maar ik bepaal de onderwerpen in het E-zine en op de website niet alleen. Doe mee aan onderzoeken, geef je favoriete onderwerpen door, teksten die jij graag met anderen wil delen en beslis mee. Waar krijg je die kans nog meer?

Zorg dus dat je niets mist en…

schrijf je nu in!

* indicates required
Email Format

,,Natuurlijk heb je de mogelijkheid om op elk willekeurig moment jezelf uit te schrijven voor het E-zine DDGnu. Dat zie ik natuurlijk liever niet, maar toch… Het uitschrijven kan via het E-zine”

error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!