Schrijver

Gegoochel met woorden

Het gegoochel met woorden; passen, meten en afwegen. Ik geniet er elke keer weer van. Drie, vier, zeven woorden die een zin maken. Zinnen die een hoofdstuk vormen en hoofdstukken die uitmonden in een compleet verhaal.
Met schrijven heb je de mogelijkheid om compleet nieuwe werelden tot leven te laten komen, je dromen aan het papier toe te vertrouwen of om een ingewikkeld onderwerp met duidelijke heldere teksten uit te leggen.
En ja, sommigen zullen nu vast de dooddoener ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ in gedachten hebben, maar voor diegene heb ik slechts één vraag: is er ooit iemand geweest die bijvoorbeeld het woord onvermijdelijk in beeld heeft kunnen brengen?

Dat dacht ik al… Maar, weet je, eigenlijk doet het antwoord op mijn vraag er niet toe. Schrijven is namelijk mijn lust en mijn leven. Tekenen is gekomen en gegaan. Het fotograferen heeft ook mij vele jaren beziggehouden. Inmiddels is het tekenen, na vele jaren van afwezigheid, weer terug; nu dan uitgebreid met aquarelleren.
Maar het schrijven is altijd gebleven. In de vorm van gedichten, artikelen, blogs en verhalen. Schrijven is  er altijd geweest en ik durf zelfs te beweren dat het de belangrijkste uitlaatklep voor mijn creativiteit is.
Ik ben journalist geweest bij een plaatselijke krant en aan diverse magazines heb ik mijn steentje bijgedragen. Op mijn zestiende was mijn eerste manuscript klaar en door de jaren heen heb ik diverse blogs volgeschreven.

Anno 2017 heb ik het zoveelste manuscript afgerond en ben ik wederom een blog begonnen. Het blog is voor mijn gevoel een blijvertje en het manuscript is er eindelijk één die de toets van mijn perfectionisme kan doorstaan.
Het is dan ook het eerste manuscript waarbij ik het aandurft om er een daadwerkelijk boek van te maken. Inmiddels ben ik dan ook druk met de voorbereidingen voor de publicatie en ik hoop dat het boek uiterlijk juli 2018 in de boekwinkels ligt.

Wat er ook gebeurd, ik blijf schrijven. Voor mezelf en voor jullie. Want ik ben en blijf een schrijver in hart en nieren.

Voortgang publicatie 'Doof de Geest niet uit;'

Voltooien manuscript 100%
Opstarten van crowdfunding 100%
Benodigde crowdfundingsbedrag 100%
Laten redigeren van het manuscript 20%
Ontwerpen cover 60%
Aanvragen ISBN-nummer 100%
Laten drukken van de boeken 0%
Exemplaren voorverkoop/crowdfunding versturen 0%
Boekpresentatie 0%
error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!