Spreker

Spreker

Ik ben geen dominee of voorganger. Ik ben maar een simpele man. die al veel heeft meegemaakt in zijn leven. Mijn negatieve ervaringen waren altijd een zware last voor mij totdat de Heilige Geest mij iets anders leerde.
Inmiddels zijn die lasten verhalen geworden die ik graag vertel, uiteraard aangevuld met mooie herinneringen. Verhalen die ik ook graag aan u vertel; het liefst persoonlijk in uw kerk, uw zaal of waar dan ook.
De boodschap die ik wil vertellen is gekoppeld aan mijn persoonlijke verhaal. Een op sommige punten heftig verhaal, maar wel een prachtig verhaal over hoe God mij gered heeft, over hoe Hij mij leven ging leiden en over hoe Hij mijn ogen opende voor Zijn boodschap.
Het dat is niet zomaar een boodschap. Het is een boodschap van redding. Uw redding en mijn redding. Het gaat over de sleutel naar Gods Koninkrijk. Een oproep tot persoonlijke verandering. Een verandering die u hopelijk door wilt maken nadat u mijn verhaal hebt gehoord. Het heeft mij in ieder geval wel veranderd!< P>

Ik hoop en bid dat ik bij u ook een vonk mag laten ontbranden. Niet dat ik u kan bekeren (dat is een voetstuk waar ik niet op kan of mag gaan staan), maar ik kan u wel een inkijk bieden tot het werk van de Heilige Geest.
Mocht u mijn verhaal willen horen, dan nodig ik u graag uit om contact met mij op te nemen via de contactpagina op deze website of via een van vele de andere wegen.

Hopelijk tot snel!

error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!