bestellen

Wilt u het boek van Reinier Zijl Azn bestellen? Dat kan! Vul in het formulier onderaan deze pagina uw adresgegevens in en ontvang het boek ‘Doof de Geest niet uit;’ voor slechts 19,95 euro.

Bestellen? Dat doe je onder deze foto
Bestel het boek ‘Doof de Geest niet uit;’ hier

Via deze pagina kunt u snel en eenvoudig het boek ‘Doof de Geest niet uit;‘ van Reinier Zijl Azn bestellen. Tevens betaalt u geen verzendkosten! En het pakket past door een standaard brievenbus; u hoeft er dus niet voor thuis te blijven.
Op dit moment is het alleen mogelijk om uw bestelling online af te rekenen via iDeal. Wij hopen in de toekomst ook nog andere mogelijkheden te kunnen bieden, maar daar zijn wij momenteel nog over in gesprek.

Levertijd bij bezorgen

Wij streven ernaar om uw boek binnen twee werkdagen te versturen. Zodra wij dit gedaan hebben, ontvangt u van ons een e-mail met daarin uw Track & Trace van PostNL. (LET OP: wij verzenden alleen naar adressen binnen Nederland.)
Het is mogelijk dat PostNL iets langer over het bezorgen van het pakket doet, desondanks blijven wij graag op de hoogte. Heeft u dus uw bestelling niet binnen drie werkdagen na ontvangst van de Track & Trace in huis? Dan willen wij u vragen om dit via ons contactformulier door te geven. Wij zoeken dan voor u uit waar uw bestelling is.
Heeft u na twee werkdagen nog geen e-mail met uw Track & Trace ontvangen? En is uw betaling wel afgeschreven van uw rekening? Ook dan willen wij u vragen zo snel als mogelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Bestellen

Zodra u het onderstaande formulier heeft ingevuld en op ‘Betalen’ heeft geklikt, gaat u een betalingsovereenkomst aan. Op onze beurt verplichten wij, dikó diacheírisi, onszelf om u uw bestelling zo snel als mogelijk toe te sturen. Tevens beloven wij dat wij uw gegevens met grote zorg te verwerken en deze niet aan derde partijen te geven. Deze beloftes kunt u teruglezen in onze Proclaimer.

Totaal: € -
error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!