It giet oan!! De crowdfunding is geslaagd

UPDATE – It giet oan! Na een succesvolle crowdfunding kan ik u melden dat de eerste stappen zijn gezet om mijn manuscript bij de drukker te krijgen. Momenteel is mijn eindredacteur druk in de weer om alle fouten op te sporen. Uiteraard houdt ik jullie op de hoogte over de vorderingen.

De originele aankondiging van de crowdfunding

Ik heb het afgelopen jaar een manuscript geschreven. In dit verhaal vertel ik onder andere hoe ik dankzij de hulp van God uit mijn depressie begon te krabbelen. Als snel kreeg ik het gevoel dat ik dat verhaal niet voor mezelf mocht bewaren, maar dat ik het uit moest gaan geven in de hoop dat anderen er steun aan kunnen hebben.
Hoewel het in eerste instantie een boek leek die alleen andere mensen met een depressie aan zou spreken, werd het gaande weg toch meer een boek voor iedereen die moeiten en/of zorgen in zijn leven ervaart. En zeg nu eerlijk; wie is dat niet?

Uitgeven

Inmiddels ligt het manuscript klaar om door een professionele redacteur nagekeken te worden en heb ik ook al met diverse partijen contact gehad over de mogelijkheden qua uitgeven. Daaruit is naar voren gekomen dat ik het manuscript het beste zelfstandig uit kan geven. De eerst volgende vraag is dan: doe ik dit op de ‘ouderwetse’ manier via offsetdruk of gebruik ik het in opkomst zijnde Printing-on-Demand (PoD)? Nou, die vraag kan ik inmiddels ook al beantwoorden

PoD lijkt in eerste instantie goedkoper en gemakkelijker dan offsetdruk, maar dat is absoluut niet zo. Offset blijkt stukken goedkoper en de kwaliteit is anno 2017 nog steeds beter. Het enige nadeel bij offset is dat de kosten voor het drukken in één keer betaald moet worden. En dat op het moment dat er nog geen enkel boek verkocht is…

Crowdfunding

Maar ook voor dat probleem is een oplossing te vinden. Dankzij de mensen die dicht om mij heen staan, kwam het idee om van crowdfunding gebruik te maken; een moderne en verantwoorde manier om de totstandkoming van het boek te realiseren.Via crowdfunding kunnen geïnteresseerden het boek namelijk vooraf kopen en krijgen zij het thuisgestuurd zodra het boek gedrukt is. Ik hoop dat u ook geïnteresseerd bent!
Natuurlijk kan er via crowdfunding ook voor gekozen worden om een extra bedrag te storten. Als tegenprestatie van mijn kant komt uw naam dan op een speciale pagina in het boek te staan. Maar daarover later meer!

De prijs is vastgesteld

Belangrijker is om eerst alle gegevens vooraf te bepalen. Zo bleek uit de onlangs door mij gehouden enquête dat 67 procent van de ondervraagden van tijd tot tijd een christelijk boek koopt. Het grootste deel van hen, 48%, vindt dat de prijs van zo’n boek tussen de 15 en 25 euro mag liggen. Ik heb daarom besloten dat mijn boek voor 19.95 euro in de winkels komt te liggen

Voor slechts 19,95 krijgt u het boek thuisgestuurd en krijgt u er ook nog een handgeschreven bedankbrief bij!

Inclusief verzendkosten zou de prijs dan op 24,95 euro uitkomen, waardoor de uiteindelijk prijs nog steeds in de gewenste prijsklasse uitkomt.

Geen verzendkosten!

Maar ik begrijp dat u vooraf natuurlijk liever geen verzendkosten betaalt. Daarom zal het straks tijdens de crowdfunding mogelijk zijn om mijn boek ‘Doof de Geest niet uit;’ in de voorverkoop te bestellen voor enkel de winkelprijs. U krijgt dan van mij, de dag na de boekpresentatie, het boek zonder verzendkosten toegestuurd en dan krijgt u er ook nog een handgeschreven bedankbrief

It giet oan!! De crowdfunding is geslaagd
Schuiven naar boven