Boeken

Boeken, artikelen, foto’s… Reinier Zijl heeft de afgelopen jaren onder diverse publicaties zijn naam mogen zetten. Natuurlijk heeft zijn werk als (eind)redacteur hieraan bijgedragen. Schrijven was altijd al een grote passie voor hem. Maar zijn werk bij De Bunschoter heeft dat ontzettend versterkt.

Artikelen

Al snel bleek dat Reinier een zeer brede interesse had. Dit had een grote diversiteit aan artikelen tot gevolg. Van ‘standaard’ politieberichten tot filosofisch ingestelde vraagstukken. Zijn artikelen over de rapporten van Kinderen in Tel en de cito-scores gaven blijk van een sterk analytisch vermogen.
Bij het schrijven van zijn artikelen (en blogs) houdt Reinier zoveel als mogelijk rekening met SEO-optimalisatie. Ook hierin is Reinier een autodidact.

Research

Dit analytische vermogen kwam ook tot uiting tijdens verschillende (archief)onderzoeken. In zijn rubriek ‘Wind in het Grootzijl’ behandelde hij diverse registratienummers van de Bunschoter vissersvloot.
Grote trots hierbij is zijn ontdekking van een tweetal verloren visserijnummers. Waar jarenlang werd gedacht dat de B.U. 209 het hoogste registratienummer was, ontdekte Reinier dat deze eer de B.U. 215 toekomt. Deze vondst zorgt er voor dat alle boeken over de geschiedenis van Bunschoten-Spakenburg aangepast moeten worden.

Boeken

Op persoonlijk vlak houdt Reinier zich momenteel bezig met het schrijven van boeken met een christelijke inslag. Zijn eerste boek, Doof de Geest niet uit;, is inmiddels bij de grotere boekwinkels in Nederland en België te bestellen.
Uiteraard is zijn boek ook via deze website te koop. Bestelt u het boek via ons, dan betaalt u geen verzendkosten.
Ook is hij alweer druk in de weer met het (logische) vervolg op dit boek. Hiervoor wil hij verschillende interviews doen en uiteraard het nodige onderzoek.

Inhuren

Kortom; Reinier Zijl Azn is een schrijver die een veelzijdigheid aan onderwerpen aan kan. Interviews, magazines, feestkranten, persberichten, onderzoeksjournalistiek en biografische boeken. Reinier kan het allemaal en vindt het ook allemaal interessant.
Groot voordeel hierbij is dat hij alles op een prettige leesbare manier verwoord. En er daarnaast ook nog eens voor zorgt dat het geheel voor iedereen begrijpelijk is.

error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!