Reinier Zijl Azn

Creatieveling, schrijver en pedaleur

Doof de Geest niet uit;

Cover van 'Doof de Geest niet uit;'

PRODUCTINFORMATIE

Categorie
Geloofopbouw (NUR 707)

Uitgeverij
dikó diacheírisi

ISBN
9789082826807

Formaat
Paperback
144 pagina’s

Taal
Nederlands

verschenen
september 2018

In dit boek gaat Reinier Zijl noodgedwongen terug naar de basis van het christelijke geloof. Aan de hand van de Tien Woorden van God laat Reinier zien welke prachtige belofte God aan ons heeft gegeven. Een belofte die niets met de doodlopende weg van goede werken te maken heeft, maar alles met Zijn Liefde voor jou!
‘Doof de Geest niet uit;’ is een inspirerend, motiverend en verrassend boek met de prachtige boodschap dat wij in de basis allemaal kinderen van God zijn. Vanuit die basis wil God ons bevrijden van al onze afgoden. Maar dan moeten wij wel de Heilige Geest toelaten in ons eigen leven en die van een ander.

Doof de Geest niet uit;

Een boek dat je aan het denken zet over welke strijd jij levert; de aardse of de hemelse. Maar ook een boek die je steun geeft bij de moeiten en zorgen die wij elke dag weer ervaren. Die je laat beseffen dat wij een geliefd kind van God zijn. En dat Hij ons weg probeert te leiden uit Egypte. Weg van onze slavernij, bevrijdt van elk juk.

Reinier heeft de moed om ons te laten zien waar hij mee geworsteld heeft. Wat geweldig dat hij rust heeft gevonden en ons daarover uitnodigend vertelt! Het boek houdt je daarin ook een spiegel voor.

Ds. C.J.M. Mewe, emeritus-predikant, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

Ik heb vandaag je boek uitgelezen en het was het meer dan waard.

Renger Bos, crowdfundeR

Wat een innemend verhaal, wat vertel je soepel en wat laat je een kwetsbaarheid zien. Ik was op momenten enorm ontroerd. Dank je wel.

Leanne Aalbertsen, redactrice, Edits33
Schuiven naar boven