Reinier in ‘De Rugzak’ bij New Faith Network

Opnames voor 'De Rugzak' bij Reinier thuis.

Voor het programma ‘De Rugzak’ van New Faith Network (NFN) zijn opnames gemaakt bij Reinier thuis. In het interview vertelt Reinier openhartig over zijn depressie en zijn zelfmoordpoging. “Een zwaar onderwerp dit keer,” schrijft New Faith Network in haar nieuwsbrief, “Wat als je lichaam en geest zo zwaar voelen dat leven geen zin meer lijkt te hebben?”
“Reinier voelde zich ongewenst. De ellende stapelt zich op en ook zijn geloof en huwelijk komen onder druk te staan. Hij raakt depressief en doet een zelfmoordpoging.” Hij vertelt zijn verhaal aan de hand van een drietal voorwerpen die hij in de rugzak had gestopt: een ongermuts, een aquarel en een foto van mijn kinderen. “Redt zijn geloof hem toch?”

Promo van de aflevering van 'De Rugzak' met Reinier. from Reinier Zijl on Vimeo.

De Rugzak

Het interview is op de website van New Faith Network gepubliceerd. Een mooie aflevering waarin ook nog enkele door de dochter van Reinier gefilmde beelden te zien zijn. Hierboven kunt u de promo voor de veertiende aflevering van het eerste seizoen bekijken. Uiteraard is ook de complete aflevering via internet te bekijken. Deze kunt u bekijken via de directe link of via de website van New Faith Network.

De beste plek voor hulp is Stichting 113. Stichting 113 is de nationale organisatie voor preventie van zelfmoord. ‘We staan aan de kant van het leven’ leest het op hun website. Wil je hulp, of maak je je zorgen om iemand anders? Bekijk dan de website van Stichting 113 en neem contact op.

error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!