Spreker

Gods verhaal

Als baby ben ik gedoopt, mijn hele leven ben ik naar ‘netjes’ naar de kerk gegaan en nooit heb ik getwijfeld over het bestaan van God. Maar door alle negatieve ervaringen die ik in mijn leven heb meegemaakt, werd de afstand tussen mij en God geleidelijk wel steeds groter. Onmerkbaar in het begin, maar uiteindelijk bijna onoverbrugbaar. Bijna, want God liet tijdens mijn depressie merken dat hij mij absoluut niet vergeten was.
Tijdens die depressie ben ik een periode ingegaan waarin ik veel geleerd heb over God en over hoe wij met onze problemen om mogen gaan. Dat wij altijd omhoog mogen kijken en slechts het juk van Jezus op onze schouders hoeven te nemen. En ik kan garanderen dat dat een licht juk is.

Aan de hand van mijn persoonlijk verhalen vertel ik graag over hoe God voor ons zorgt. Over hoe mijn negatieve ervaringen plotseling positieve ervaringen waardoor ik uiteindelijk sterker ben geworden en een betere relatie met God heb gekregen.
Ik doe dit onder andere door boeken te schrijven, maar liever vertel ik over Gods redding op een persoonlijkere manier als spreker. Over hoe Hij Zijn vuur in mij liet ontbranden.

Ik hoop en bid dat God ook bij u Zijn vuur wil aanwakkeren. Hetzij door mijn verhaal of op een andere manier.
Mocht u mijn verhaal willen horen, dan nodig ik u graag uit om contact met mij op te nemen via de contactpagina op deze website of via een van de vele andere wegen.

error: Sorry, the content of this website is protected due too copyright!!